Aalborg Country Music Club - Logo
 
Site Meter
This site in English
English version
Login

VELKOMMEN TIL

AALBORG COUNTRY MUSIC CLUB

Set & Sket

Her kan du læse lidt om hvad der er sket rundt omkring.
 
Country Lead Guitar Jam på Trekanten i Aalborg (04-02-2014)
Skrevet af Michael Hollænder den 09-02-2014
d 4 Februar afholdte klubben deres første arrangement på Trekanten, hvor vi flyttede vores arrangementer ud fra Januar 2014.
Vi ville lave et jam show, hvor intet var aftalt fra starten.
Blev det en succes, det kunne jo ikke blive anderledes, med ca 110 personer, som virkelig fik det de kom efter, tror egentlig ikke nogen vidste hvad de kunne forvente, heller ikke jeg.
Jambalaya band-Jens Varmløse-Sonny Poulsen-Kevin Freeman-Anders Lampe-Ole Albrecthsen -Henriette og Lars Clausen, gjorde sammen med et meget veloplagt publikum denne aften til en forrygende start på 2014, HU hej hvor det gik, smil-glæde på scenen, ligeså i salen, folk var tryllebundet.
Country Lead Guitar Jam på Trekanten i Aalborg
JFK til Jule afslutning på Huset (03-12-2013)
Skrevet af Michael Hollænder den 04-12-2013
Klubben afholdt deres sidste arrangement på Huset i Hasserisgade 10 i Aalborg d 3 December 2013, fra Januar flytter vi på Trekanten Kulturhus i Aalborg Øst, Sebbersundvej 2.
Joane Reinholdt-Frank Larsen og Kim Eskesen gav os et gevaldigt afslutnings gilde til vores jule afslutning.
Det blev et brag af en aften, med højt humør. god stemning-god musik, så tusind tak til JFK
JFK til Jule afslutning på Huset
The Roys på Trekanten i Aalborg (02-05-2013)
Skrevet af Michael Hollænder den 05-05-2013
d 2 Maj 2013, lavede vi vores 3 arrangement sammen med Trekanten's kulturhus i Aalborg.
Elaine og Lee Roy kom med deres band på en turne, som ville bringe dem til Danmark-Tyskland og England.
Vi var så heldige at få dem tilbudt, og WOW, sikke en koncert, med plads til 96 gæster, fik vi 75 ind, som vi anser for at være helt fint.
Elaine og Lee havde 3 musikere med, som spillede så englene sang,.et arrangement, som gave alle tilskuerne alt hvad hjertet kunne begære og måske mere til.
Sange fra Merle Haggard-Dolly Parton-Ricky Skaggs-Earl Scruggs, bare for at nævne nogen, plus sange som The Roys selv havde skrevet.
2 cd'er havde de med, men den nyeste var indspillet, men havde ikke været i trykken endnu, udgivelse i Juni 2013.
En dejlig aften med dejlig country og bluegrass. Tak for det.
The Roys på Trekanten i Aalborg
Pete på Country cafe d 7 Februar 2012 (07-01-2012)
Skrevet af Michael Hollænder den 10-02-2012
Peter Frederiksen eller Pete, som han ynder at kalde sig selv, havde debut på sit eget projekt d 7 Februar, og det fik vi lov til at afholde på Trekanten i Aalborg.
Pete skulle have været kommet solo, sådan havde vi ihvertfald booket det, men som det nogengange er sket før, bestemmer solist om han vil have andre musikere med, Pete syntes sammen med bandet at de skulle lave en øve aften ud af det, det var vi ikke kede af i klubben, det vi var kede af, var at vi ikke var så mange, synd og skam, når vi havde flyttet det til Trekanten, well det var en engangs aften, grundet forskellige omstændigheder, men der var plads til at danse, plads til 100 ps og alligevel dansegulv, men det ser ud til at Februar hvert år, er en dårlig måned, folk vil ikke ud.
Os der kom fik en forrygende aften, flot musik-godt humør, selv om det var en øve aften, blev musikken fremført så proff at man troede de havde spillet sammen en del gange før.
Fremragende musikere, så stor tak til jer, vi glæder os til at se jer igen.
Pete på Country cafe d 7 Februar 2012
Brad Paisley i Gøteborg (27-08-2011)
Skrevet af Michael Hollænder den 04-09-2011
Vi var 4 fra Country klubben der tog til Gøteborg for at høre Paisley d 27 August, en lille færge tur, taxa til hotel, senere gik turen til Lisebergshallen.
Første indtryk af hallen set indefra, var det lydmæssige billede, hvordan ville det blive, siddepladser i siderne, ståpladser på selve arena gulvet, opvarmning var Darius Rucker med band, det var skisme højt, plus han ikke var lige min kop te.
Paisley gik på scenen ca 1 time senere, det var også højt, men lydbilledet var væsentlig bedre, og hvilken entre den unge mand gjorde, ikke noget med en storslået præsentation, men musikken startede, Paisley kom ind og hvor han dog fyrede op under os.
2 timer på scenen, hvor ca 25 minutter spillede han solo, imponerende godt, lad mig sige at det var en god koncert, plus en oplevelse, som jeg ikke ville have misset, men ikke den bedste koncert, som stadig er de koncerter med Don Wiliams i Stockholm for ca 25 år siden og Emmylou Harris i Århus for ca 20 år siden.
Vi havde en god tur, mødte mange fine mennesker, var til Meet & Greet backstage og fik taget et godt foto, men selve mødet var en kold affære, in and out, på samlebånd, nej tak næste gang, så hellere tilbage på hotellet og få en kold øl.
Brad Paisley i Gøteborg
Special C på Trekanten i Aalborg (19-05-2011)
Skrevet af Michael Hollænder den 20-05-2011
En forrygende aften i selskab med et meget velspillende band, 4 vokaler-4 instrumenter, ca 3 timers underholdning for 50kr, hvor havde vi det bare hyggeligt, ingen gik skuffede derfra, dog havde man den fornemmelse at man netop havde fået årets oplevelse.
Husker tydeligt, da Aase og jeg var i KBH for ca 2 år siden og høre selvsamme band, jeg var hyper i flere dage bagefter.
Selvom Ashby og Ryan var skiftet ud denne gang, lagde det ikke en dæmper på showet, som blev leveret med en charme-overskud ud over det sædvanlige, underholdning i top klasse.
Man fik smagsprøver fra den nye cd, 35; plus sange fra bagkataloget, dvs fra ca 6-7 cd'er, med skiftende besætninger, men ikke noget man beklager sig over, når kvaliteten er så høj.
En ting var usædvanlig, cd salg er normaltvis ikke noget bluegrass musikere går alverden op i, men denne aften studsede man over at man solgte cd 50-55 cd'er, på et antal publikum på ca 120, en hurtig hovedregning siger at ca halvdelen købte en cd.
Tak for en fantastisk aften, med et fantastisk publikum, kort og godt et af årets bedste musik oplevelser
Special C på Trekanten i Aalborg
J.Tex på country cafe (01-03-2011)
Skrevet af Michael Hollænder den 03-03-2011
J.Tex var en oplevelse på Huset d 1 Marts, 43-45 tilskuere, ganske godt, og interessant var det at nye kom til og var imponerede over det gode initiativ.
J.Tex skal opleves Live og ikke på cd, 2 vidt forskellige ting, vidt forskellige, hold da op for en oplevelse ud over det sædvanlige.
egne sange blandet med cover, og hvilken fingerpicking fra Jens, som han hedder. WOW
Tak for en god aften håber i kom godt hjem
C.S. Nielsen trio på Country Cafe (01-02-2011)
Skrevet af Michael Hollænder den 06-02-2011
en yderst sympatisk optræden af C.S. Nielsen trio d 1 Februar på country cafe på Huset i Aalborg.
Fiddle-Dobro og guitar , C.S.'s stemme var varm og passede bedre til indendørs optræden, end den han leverede i Huset's gårdhave sommeren 2010.
En mand man bør lytte til, teksterne er for det meste homemade, en klang af Cash, meninger som Cash og han er sgu sin egen.
Ikke en optræden som får folk til at sige, wow, jeg er overvældet, men en optræden som ligger lunt i hukommelsen bagefter, lune-humor og en ligefremhed, der gør manden til en kommende country-folk solist man bør regne med.
Tak for jeres måde at være på.
Will The Circle be Unbroken (20-01-2011)
Skrevet af Michael Hollænder den 30-01-2011
Vejgaardhallen lagde lokaler til da The Circle gæstede Aalborg d 29 Januar.
Henning Stærk-Ester Brohus-Ray Weaver-Kevin Freeman-Muleskinners plus band, lagde Aalborg ned i gruset, et benovet publikum havde aldrig set 10 musikere/solister på scenen samtidig konstant i 2x 60 minutter.
Positive tilkendegivelser var der mange af, plus mange fik øjnene op for Nitty Gritty Dirt bands musik, som sikkert vil give en del søgning på deres side i fremtiden.
Country Music Messe i berlin 2010 (12-03-2010)
Skrevet af Michael Hollænder den 20-03-2010
vi var en del nordjyder der valgte og stå på bussen i Enslev for at køre med bussen til Berlin.
Aase og jeg havde været i Berlin før, dog ikke i de nye haller, som ligger tæt på banegården i Berlin, du kan gå fra toget til messen, men inden kan du checke ind på banegårds hotellet, få et bad, klæde om, absolut en fordel, og skulle det blive sådan at vi tager turen igen i 2011, vil jeg foretrække at tage toget til Berlin.
Det er hyggeligt nok at køre i bus, men pladsen er trang og så var der et par ting jeg ikke brød mig om, vedrørende busturen.
Chaufføren bestemte lidt for meget efter min mening, han burde have været sat på plads fra starten, arrangør bestemmer hvordan turen skal forløbe, der blev lagt ud, ved ankomst i bussen, at der måtte ryges fra midten og bagud i bussen, det er en vag melding og komme med, enten ryges der eller ikke, men når der stoppes alligevel, bør det kunne overholdes at man røg når der var tisse pauser.
Chauffør var forsinket allerede fra start, vi skulle have forladt Enslev kl 05.00, men kom først afsted kl ca 05.35, så allerede der var der lidt ulmen i gelederne, madpakke skulle vi have med, da der ikke ville være mulighed for at spise på vej ned, tidsmæssigt, men chauffør vælger lige pludselig at ændre dette, hvilket blev påtalt af arrangør, det havde han aldrig gjort før.
Sprogmæssigt var chauffør heller ikke den bedste repræsentant, lidt for meget fokus på at blande sig i samtaler mellem bussens gæster og nogen gange for lidt fokus på kørsel.
Nok om chauffør, ham kører vi ikke med mere, ankomst til Berlin, gik der lidt tid med indcheck på vandrehjem, vi var sgu kommet til ØstBerlin, det var dog det væste sted jeg nogensinde har boet, så det gør vi heller ikke mere, morgenmad var rimelig, nok om det.
Messen var flyttet fra en adresse til en anden, udefra ser det rigtig godt ud, indefor var der nogle gode ting, men alt for mange gange skulle du stå i kø, mad-toilet, ja bare for at komme fra den ene scene til den anden, og nok næsten værst af alt, ikke nok sidde pladser, så efter min mening skal de tilbage til den gamle hal/haller.
Kan godt se der er fordel for arrangør, men fordelene var der ikke for publikum, musik mæssigt var der mange gode indslag, bla Doug Adkins lavede nok den bedste optræden nogensinde, med et fantastisk band bag sig.
Masser af boder, masser af solister, masser af positive ting, men også masser af negative ting.
Skal man til Berlin Country Music Messe i 2011, bør man tænke på hvordan man kommer derned og book ikke sovested for billigt, dette kostede 20 Euro pr nat, du kan godt få et 3-4 stjernet til 35-40 Euro pr nat med åben bar hele natten, du fortryder det ikke, jeg har prøvet.
Mange hyggelige mennesker på bussen, en oplevelse for livet, dog ikke udelukkende positiv.
www.american-tie.de
Jenny Jenssen og Arne Benoni på country cafe i Aalborg (02-03-2010)
Skrevet af Michael Hollænder den 20-03-2010
Vi syntes selv vi havde gjort et scoop, da Arne Benoni kontaktede os, om vi havde lyst til at dem på country cafe i Aalborg.
Det endte med at Aalborg blev enste stop i Danmark i 2010, samtidig havde de cd- release på deres debut duet cd, indspillet i USA, med gamle country hits, dog var der et gammelt pop hit inkluderet, Dear John.
72 dukkede op til dette arrangement og de fik en aften, de sent glemmer, humør-musik og hygge, og en cd, med signatur.
Det viste sig også at Danmark fik chancen for at høre og købe denne cd, før Norge, sig så ikke at vi ikke er forudseende i Aalborg Country Music Club.
Mange gik forgæves til denne koncert, så vi arbejder på at gentage det i 2011
Special Consensus i Karens Minde Kulturhus KBH (16-10-2009)
Skrevet af Michael Hollænder den 18-10-2009
Hvilken oplevelse at høre disse 4 gutter, som netop har udsendt en ny cd.
2 forrygende sæt plus lidt ekstra, man kunne ikke få nok, de eneste jyder tilstede var Aase og jeg, vi havde lokket Rosa og John Frid med, tror heller ikke de blev skuffet.
Greg Cahill, stifter af bandet for efterhånden mange år siden, en del udskiftninger, men for dælen, kvaliteten fejlede ingenting, WOW!!!!!!!
I Wanna go again
Bluegrass Boulevard på Huset (02-06-2009)
Skrevet af Michael Hollænder den 03-06-2009
en kæmpe oplevelse, ikke mindre kan gøre det.
Bluegrass Boulevard var absolut så gode , som jeg havde forventet, helt klart den bedste aften for mig, bluegrass i top klasse, plus nogle sjove historier blev det også til.
4 dejlige gutter tog turen op fra Århus og tak for det, mine hår på armene står endnu, dog forstår jeg ikke de folk som siger, laver du noget bluegrass, så kommer vi, 28 personer kom, de skal have Tak, men det er sgu deprimerende og pinligt at ikke flere kunne backe op om klubbens sidste arrangement i foråret, så bang sagde, efter 3 arrangementer med ca 60 ps, så er vi tilbage til basics.
Til jer kan jeg sige, i gik dælme glip af noget, selv Henning sagde, det var sgu ikke det værste vi har haft og når det kommer fra Henning, så var det godt.
Bluegrass er lige mig, ville gerne lave flere aftener med den slags musik, men det har klubben da ikke råd til.
Så jeg må da selv til lommerne, hvis det skal ske i fremtiden.
Eagles i Århus (30-05-2009)
Skrevet af Michael Hollænder den 01-06-2009
Med store forventninger til at se og ikke mindst høre Eagles i Danmark, kørte vi til Århus, vi tog os god tid, drak kaffe på vej ned, gik på Bones og spiste, lækkert.
Scenen var sat flot op, vejret var perfekt, ihvertfald til at drikke vand.
Publikum var mødt op i god tid, Eagles skulle på kl 21.00.
Startede med de nye numre, flot og pompøst, lækker lyd, midt i sættet begyndte det og blive lidt ligegyldigt, underligt musik, ihvertfald for country folket, mange var ellevilde.
Hvis man havde gjort sættet kortere og undladt syre musikken, ville jeg give koncerten 9, men alt i alt, efter at have evalueret vil jeg kun give den 6, det blev ikke den store oplevelse jeg havde ventet.
Så jeg har hørt Eagles i Danmark, det er så det, der bliver ikke nogen næste gang for mig.
Country cafe med De Vilde Veste (05-05-2009)
Skrevet af Michael Hollænder den 23-05-2009
Det var en spændende aften, specielt fordi ingen kendte dem, 3 piger-4 drenge, det kan jeg godt sige fordi de var yngre end mig.
Hvor mange ville komme for at lytte til noget totalt ukendt og så til gengæld også dansk, jo ca 60 betalte entre, ganske flot.
Iøvrigt en koncert hvor ingen gik for tiden, ingen var utilfredse, der var kun positive meldinger, men de gjorde det også rigtigt godt, hvilke stemmer-hvilke harmonier-hvilken blanding af sange, bla indledte de med The Boxer, fra Simon & Garfunkel sang katalog, stående ovationer, men frygt ikke ,men glæd jeg istedet, de skal opvarme for Wencke på Torsdags træf d 20 August på Huset, husk forresten at købe billetter.
Tak for en god aften til jer og De Vilde Veste.
Country cafe med De Vilde Veste
Påske Country 2009 (04-04-2009)
Skrevet af Michael Hollænder den 10-04-2009
Et forrygende godt arrangement, jo det er ikke mig der siger det, men alle der deltog i 2009 udgaven af Påske Country i Vejgaardhallen d 4 April.
Ingen havde noget negativt at sige om musik-arrangement-mad eller nogen ting overhovedet, det er første gang, jeg går hjem med en fornemmelse af, det var sgu lækkert.
Rio Grande lavede et flot show-ligeså gjorde Mike Bella og Blue Boys- Allan Lassen havde næsten kun lige rejst sig fra sygesengen efter en ulykke i hjemmet, var i overstadigt humør( hans datter fyldte 20 samme dag og valgte at fejre den sammen med os samme sted).
Dusty Boots og Dancing on Wheels viste hvordan man sætter et program sammen for både Kørestols linedance og GÅ linedance, flot, hvis så bar formanden havde haft anlæg iorden, så havde det været helt flot.
Dog havde vi igen ikke mange mennesker inde ca 140, med de/I der kom, skal have en stor tak, enkelte havde været med siden starten i 2002, en ekstra tak til dem.
Vi havde nogen der kom fra Norge-Skive-Hjørring-Vejle-Varde, så Danmark var godt repræsenteret.
Påske Country 2009
Country Night i Frederikshavn (13-03-2009)
Skrevet af Michael Hollænder den 24-03-2009
En country aften uden at det er i vores egen klub, jo det bliver ikke til meget, men da Joane Reinholdt-Wencke-J.D. Haring og Country Sisters var i Frederikshavn i Marts 2009.
Vi blev inviteret af Joane, dog bliver jeg altid rastløs, af at ingenting have at lave, så Aase siger en gang imellem, sit dig da ned stodder, jo bare jeg kunn sidde og lytte, men jeg skal bevæge mig.
Anyway, en aften, hvor der var dejlige damer på scenen, suppleret af J.D og Hartmann band.
ca 200 var dukket op, de blev varmet godt igennem af J.D.-hvorefter kom Wencke og Joane, sidste skud i bøssen den aften var Country Sisters, da gik vi, men da havde Joane og Wencke givet os et godt skud fra hoften.
Varme og hotte Joane er altid et lyt værd-plus hun er dejlig at være sammen med,, vi mødte jo også en del bekendte, som sagde, er du kommet ud fra matriklen.
Country Night i Frederikshavn
Evan Westerlund Trio på Huset (03-03-2009)
Skrevet af Michael Hollænder den 05-03-2009
Jeg havde set frem til mødet med Westerlund og hans svenske venner,de kom kl ca 19.00, direkte fra Malmø, efter en lang dags kørsel og færge sejlads, imponerende og inspirerende at de gad tage den køretur herop til Aalborg.
Endnu mere er det den energi de lagde for dagen, flotte sange, leveret let og elegant, selv om Evan ikke var helt tilfreds, med strenge der sprang og en guitar der gik ud af tuning, den havde været i bilen hele dagen, så det var nok en af grundene, de pauser klarede de fint, med spøjse bemærkninger om sig selv og gode historier om hans liv hjemme i Sverige(svensk gift med Minna).
Han gik ind i folk med træsko på, hvilket får store plusser , specielt i Nordjylland, ca 50 personer dukkede op og Tusind Tak for det, ny musik-moderne musik, men stadig country,Evan er en god sangskriver , som man nok vil høre, når han går på scenen i Silkeborg d 9 August kl 13.00.
Et stort plus har trioen fået i min bog og de vil altid være velkommen hos os i Aalborg.
Tak for musikken drenge
country music messe i Sverige (13-02-2009)
Skrevet af Michael Hollænder den 26-02-2009
d 13-14-15 Februar var vi 6 der drog til Kristianstad til en 3 dages country messe.
Vi kørte op til FRK og gik ombord på færgen, steg på den norske bus i Gøteborg og nedad det gik, en lille minibus med plads til 16, men vi var kun 10.
Vi ville ankomme ved messen ca kl 19.00, ville overvære Fredag aften's program, før vi tog til hotel.
Undrede os over at der ikke var specielt mange biler udenfor hallen, det var det rigtige sted, anvisning til hallen stod udenfor.
Skal jeg sige noget om arrangementet og stedet, må jeg sige at det var bedre end Berlin, ikke så stort, emn så alligevel, bare indrettet på en anden måde, 4 scener, let at overskue, synd der ikke var flere mennesker Fredag, måske var der 200 med udstillere.
Jeg gik op for at købe en øl og en Breezer til Aase, 110kr, viste godt at spritus var dyrt, meeeeen, ikke så dyrt.
Lydmæssigt var det en blandet fornøjelse, meget var for højt og for dårlig lyd, det ødelægger altså meget af fornøjelsen.
Mødte en masse vi kendte, som også har været i Berlin med os.
Vi havde været på farten siden kl 8.30 og nu var kl 22.00, hjem til hotellet, måske kunne vi får lidt at spise, yeps , 2 rejemadder?????? en stor og en lille til Aase, 258kr, thank god for Dankortet, nå det smagte nu godt.
Lørdag fik vi en dejlig buffet til morgen, og ba-bu til messen det gik, tag det nu roligt, vi var jo lige nede i byen, for pigerne ville shoppe, nej de ville kun ose, den eneste der shoppede var mig, fandt en plade forretning, hvor cd'erne var billigere end på messen, spares måtte vi jo gøre et sted, ihvertfald ikke på maden og øllene.
Der var arrangeret buffet og musik på hotellet efter messen, det var det bedste på hele turen, afterparty som vi kalder det, Arly-Ernest Ray Everett-Wayne Law og Doug Adkins kom forbi, og når Doug og Ernie er der, så skal vi have øl, jeg blev sgu vist lidt beruset, nå men jeg skulle jo ikke køre.
For at summe det hele op, var det en god tur i godt selskab, kan varmt anbefales, men sørg for at have godt med penge eller et godt fyldt op Dankort.
Both Kinds på Huset (04-02-2009)
Skrevet af Michael Hollænder den 04-02-2009
Klubbens første cafe aften var lagt i hænderne på den danske gruppe Both Kinds.
Oprindelig er de 6 personer, men denne aften var de 4, dobro og 2 guitarer, 2 sangerinder fik vi med nogle flotte stemmer, musik fra dengang bluegrass var country helt frem til Deane Carter, did i shave my legs for this.
Første sæt med bluegrass inspireret, som lige var til højre hånden for undertegnede, sådant måtte de godt have fortsat, men andet sæt blev den lidt mere moderne, dog med enkelte sange af Dolly ,60 havde fundet til Huset denne aften, en Tirsdag, det ser ud til at vi sluttede 2008 med Arly og mange mennesker, nu starter vi 2009 med mange ligeså, fedt !!.
Enkelte utilfredse, sådant er det altid, det har jeg lært at leve med.
Klubbens opgave ifølge undertegnede er at lave så forskellig artet cafe aftener, med alle genrer indenfor country musikken.
Both Kinds tog os igennem country universet på alle måder.
Tak for det og tak til alle der kom, vi manglede dog enkelte, som sandsynligvis var blevet forhindret.
Country cafe special (04-11-2008)
Skrevet af Michael Hollænder den 19-11-2008
Karree J Phillips og Muleskinners gæstede klubben d 4 November og hvilket brag af en aften, Karree var meget rørt på et tidspunkt ud på aftenen, grundet den oplevelse og reaktion fra publikum, stående applaus 3 gange til både Muleskinners og Karree.
ca 73 personer var kommet til denne special aften, hvor vi blander et band/trio med en solist, indtil videre har det været kanon.
Karree havde en ny cd med, det er den cd, som jeg vil betegne som den bedste nogensinde, der blev også solgt godt af den.
Muleskinners har også fået en cd på banen, som også sælger godt. en aften hvor der blev improviseret både fra Karree og Muleskinners, hvor man havde dialog med publikum og man kan se den blanding giver pote, afslapning og underholdning.

Country i Rebild 2008 (04-07-2008)
Skrevet af Michael Hollænder den 08-07-2008
For første gang blev der i forbindelse med Rebild festen, afholdt en country festival, desværre blev den noget indskrænket i forhold til hvad den skulle have været.
Selve country programmet for Torsdag og Fredag blev lagt sammen til en dag, nemlig Fredag d 4 Juli.
Billet salg gik langt fra forventet selv om Lynn Anderson var på programmet, hun blev også taget af programmet, ca 40-45 billetter var der solgt til Fredags programmet og med den økonomi , der var lagt i dette, blev man nødt til at foretage sig noget og det blev så til en dag istedet, stadig var Peter Caulton's Johnny Cash Tribute-Burrito de Luxe-Rikke Bruhn-Muleskinners med, Kevin Freeman var fastlåst i USA, grundet arbejde.
På selve d 4 Juli kom der Harley Davidson's-Amerikaner biler plus Texas Square bod fra Sjælland, som solgte rigtig godt, det sagde Jørgen ihvertfald.
Der var en del opstarts vanskeligheder, men dem skal vi nok få rettet op på, istedet for at koncerten skulle foregå i Gryden, blev den henlagt til teltet, og lyd er det svært at lave i telt, det viste sig også at holde stik, vejret var med os, 25 grader, så øllet flød i strømmevis, ligeså gjorde maden.
Desværre havde festen ikke så mange mennesker, men de der var tilstede, nød det gode vejr og musik, speciel Johnny Cash tributen var alletiders, lyden under Burrito var slet ikke god, synd og skam, for de havde spillet på Comwell dagen før, hvor det var fænomenalt, ja hvilket ord, men ikke mindre kan gøre det.
Burrito de Luxe, de personer har haft stor indflydelse på dagens musik, nogen havde været i The Byrds- Desert Rose Band-Flying Burrito Brothers-Ozark Mountain Daredevils, bare for at nævne et par stykker, jo da Rick Lonow på trommer havde spillet sammen med The Bellamy Brothers, Danmark har haft Dolly-Willie og Krisstofferson, hvor nogle var skuffet og ikke kunne komme tæt nok på, HER kunne man komme tæt på, og ikke bare snakke, men også få en krammer og en god snak.
Jeg er meget stolt over at have været den der fik dem til Danmark først, selv om det viste sig at Dave Granda eller Sub de Granda fra Ozark Mountain Daredevils havde været i KBH for 35 år siden med det band, det ville jeg sgu gerne have overværet.
De her Burrito's var en fornøjelse at arbejde med, ligetil, nemme og utrolig søde mennesker, Comwell Hotel og Burrito har skønne minder og tænke på langt ud i fremtiden, ligeså har Aase og jeg, når vi bliver rigtig gamle, vil vi tænke på dem.
Peter Caulton og band leverede det bedste Cash show nogensinde, endnu bedre end i Silkeborg sidste år, forrygende, ikke mindre kan gøre det.
Muleskinners druknede i det dårlige lydbillede, men os der kender til dem, ved hvad de kan, i er sgu gode !!.
Rikke Bruhn, nomineret til bedste country album i 2008, nej den går sgu ikke, den er helt langt ude i byen, Rikke synger fint country , når hun har det rigtige band bag sig, det hørte vi da Burrito backede hende, hendes eget band, forstod ikke hvad country musik går ud på, så Rikke, dit show skuffede mig meget.
Tak til alle hjælpere, uden jer var det ikke gået, en overgang var der kaos, og vi var kaos piloter, men det gik, og et STORT TAK for det både fra Dusty Boots og Aalborg Country Music Club.
Country i Rebild 2008
Mike Meyer i Huset (06-05-2008)
Skrevet af Michael Hollænder den 10-06-2008
Efter at være flyttet til Danmark og såmænd også blevet dansk gift, var der nu mulighed for at booke Mike Meyer uden de helt store omkostninger.
Det valgte vi at gøre på en cafe aften, hvor Mike kom med Ole Albrecthsen, det blev en aften i de flotte sanges regi, enkelte syntes det var lidt for kedeligt, andre nød til fulde aftenen.
Man kan ikke gøre alle tilfreds og det skete heller ikke denne gang.
Meyer er den stille type, både som person og som solist, men lytter man til teksterne og hans flotte stemme, så sidder man bare og venter på at han får udgivet den cd, for en solo cd er nemlig på trapperne.
På et senere tidspunkt kunne det være interessant at høre Meyer med et band, så hvem ved, måske dukker han op i klubben igen.
Mike Meyer i Huset
Max Wollf Trio på Huset (02-05-2008)
Skrevet af Michael Hollænder den 06-02-2008
d 5 Februar havde Aalborg Country Music Club deres første cafe træf i 2008 og vi må nok sige at klubben blev svigtet af sine medlemmer, TAK for KAFFE.
Hvis ikke der var kommet nogen ude fra, havde det været pinligt.
ANYWAY Max Wollf og hans gæve svende svigtede os ikke, de spillede -hyggede og sang sig ind i alles hjerter.
Med sig havde Max Dave Glowaski, som fandt tid i hans travle kalender med Johnny Logan, til at komme og hjælpe Max, Henrik Petersen på trommer var sidste islæt i trioen.
Tak for en god aften
Vi havde haft Max før, dog var han solo den gang, så dette satte en ekstra tyk streg under , at han er en af Danmarks absolut bedste guitarister og fortjener bedre end at spille på barer, Max skal høres og ikke være bar musiker.
Max Wollf Trio på Huset
Willie Nelson i Aalborg (24-04-2008)
Skrevet af Michael Hollænder den 26-04-2008
For ca 12 år siden var Willie i Aalborg sidste gang, nu var det tid igen, ligesom sidste gang var det omkring hans fødselsdag.
Willie fejrede hans 75 årsdag i Aalborg, nej nærmere betegnet i Danmark.
Sidste gang Willie var her, blev jeg så skuffet, ikke over Willie, men familie bandet fungere ikke dengang, MEN det gjorde de denne gang.
Willie er en fabelagtig sangskriver, men ikke en særlig god sanger, men han fremfører sine sange med en sådan charme og indlevelse at man ikke kan undgå blive betaget.
2 timer uden pauser, ganske flot af en mand i den alder og han holder sig sgu godt, dog kunne jeg godt tænke mig at høre nye sange fra Willie, jeg er træt af at høre de samme gamle sange om og om igen.
Willie fornyr sig på cd, gør det dog også i større udstrækning på scenen.
2 sange som står stærkt for mig var Angels flying to close to the ground og så historien om cowboy'en fra Montana, en sang som jeg aldrig har hørt før.
Tillykke med dagen Willie.
Willie Nelson i Aalborg
20 Års Jubilæums-fest (15-04-2008)
Skrevet af Michael Hollænder den 26-04-2008
15 April 1988 blev klubben stiftet, 15 April 2008 blev der afholdt 20 års dag i Huset's cafe, de har været samarbejds-partner i alle årene.
Vi havde inviteret musikere-venner-klub-medlemmer til en gratis aften, det var dejligt at se så mange mennesker, både fra Hjørring-Frederikshavn-Skive-Fjerritslev og selvfølgelig Aalborg og omegn.
Stadig var der jo nogle vi manglede, til gengæld fik vi besøg af Ivan Johnsen som noget vi ikke havde regnet med.
Vi havde anbefalet at man kom i god tid og det skal jeg love for at man tog til sig, allerede kl 17.30 var de første på plads og da Aase og jeg ankom, var det svært at finde en plads, heldigvis havde Huset været forudseende med at dække op inde i galleriet.
Der blev båret ekstra stole og borde ind, bare det dog var sådan hver gang, scenen var fyldt op med musikere.
Musikere som trippede for at komme igang og kl 20.00 startede festen og hvilken fest-Party Time.
Allan Lassen lagde ud med backing af Frank Larsen-Thomas Ehrenreich-Benno Kristensen og Torben Kock og så gik det ellers slag i slag, ingen pauser , bare fuld drøn på indtil kl 22.15.
Jeg har svært ved at sætte ord på hvor glade og taknemlige klubben var for at de ville rive en Tirsdag aften ud for os, alle havde været på arbejde og skulle det igen Onsdag morgen.
Mange musikere havde ikke set hinanden i lang tid og for dem var det ikke kun en aften for at fejre klubben, men også et nostalgisk Trip tilbage, da de spillede sammen på kryds og tværs.
Samtidig med at det var nostalgisk, var det også en af de bedste jam aftener klubben har haft, vi har haft mange cafe aftener som var fremragende, denne hørte til en af dem.
Joane Reinholdt præsenterede gamle hits i form af Brenda Lee-Patsy Cline-Ivan Johnsen betog os med sange fra hans nye cd- Frank Larsen styrede det hele på fornem vis, jeg havde helt glemt hvor godt han spiller på den spade.
Publikum var helt fremme-i højt humør-plus at de sad tæt, var der ikke nogen der brokkede sig.
En aften som vil gå over i historien, med Allan Lassen's Elvis sange, men også en aften som genspejler det sammenhold der er imellem de danske musikere og specielt atmosfæren mellem klubbens medlemmer og musikerne.
Vi holder nok en lignende fest når vi bliver 25 år, hvem ved.
20 Års Jubilæums-fest
Kevin Freeman og band på Huset d 4 Marts 2008 (03-04-2008)
Skrevet af Michael Hollænder den 08-03-2008
Klubben fik besøg af Kevin Freeman og band, som inkluderer broderen Kerry og de 2 venner Erik Beck og Gary Swift(Swifty)
En fornøjelig aften, med sange og anekdoter fra tidligere besøg, der har været så mange besøg at der egentlig kunne laves en comedy aften, med de sjove episoder fra både koncerter og hvad der er sket i forbindelse med de besøg hos formanden.
Det første Kevin gør, når han ankommer er, at spørge om, kommer Curtis, TROR du han har lavet kartoffel salat til mig, fra engang da klubben afholdt sommer fest, hvor Curtis kom med Potato Salat, har Kevin rost det til skyerne, ligesom jeg gør med Curtis's Chili con carne.
Anyway, en aften hvor de ca 35-37 personer fik hvad de kom efter og som en sagde, DET er SGU det bedste jeg har hørt på de cafe country aftener endnu, jo det var godt, men Carlton Moody og Muleskinners står nu stadig som min favorit.
Kevin havde sin broder med, Kerry, som har været her 1 gang før, og denhistorie kan i få, næste gang Kevin og Kerry kommer og besøger klubben ved koncerten.
Tak gutter, vi nød det.
Kevin Freeman og band på Huset d 4 Marts 2008
Påske Country 2008 (15-03-2008)
Skrevet af Michael Hollænder den 22-03-2008
2008 er året hvor klubben har 20 års jubilæum, det gjorde at vi havde inviteret og investeret lidt flere penge i Påskecountry d 15 Marts.
Vi havde booket John Permenter fra USA, sammen med Ernest Ray Everett, begge ville blive backet af Stars'N Bars fra Tyskland.
Bandets normale bas guitarist Anne havde født i Januar og barnet var stadig et brystbarn og for lille til at lade være alene hjemme, det gjorde at vi måtte undvære Anne, til gængæld fik vi Scarlett med som bassist og også en ekstra solist.
Op til Påske Country havde vi jo håbet på at successen ville fortsætte fra 2007, hvor vi havde et lille overskud, men trods den samme reklame mængde og at vi var ude i god tid, gav det os en ordentlig en på cowboy-hatten, ca 120 kom og det var for lidt.
En del andre arrangementer i samme periode var for stor en konkurrence, Riverdance showet i Gigantium i samme weekend, plus andre shows med country musik i Nordjylland, gjorde at vores show blev lidt af en fiasko på det økonomiske plan, hvis man havde penge til at reklamere i aviser, ville det måske give pote, det har vi ikke haft mulighed for trods støtte fra Musam.
Anyway, tak til de der kom, jeg tror vi havde en god aften alle, jeg hørte ingen brok, det tager jeg som tegn på at alle morede sig.
Endnu engang må jeg sige at Stars'N Bars levede op til tidligere tiders shows, plus de jo er dejlige mennesker at være sammen med, ingen nykker-masser af spilleglæde og en forrygende lyd, som de iøvrigt lavede fra scenen, så alle i bands som absolut behøver en lydmand, i kunne lære noget af Matt Wegner, som både er band leader-lydmand-guitarist-Tekniker, You name it, altmulig mand.
Ernest Ray bliver bedre og bedre plus at han varierer hans sætlister.
John Permenter er en show mand, men vi trænger til en ny sætliste fra John-nye sange, han har kørt med den samme sætliste i en del år nu, så mit ønske er til John til næste gang, NYT MATERIALE.
Scarlett havde netop været i Nashville og indspille en ny cd, med THE A-TEAM, en ny cd, som viser de fremskridt hun har gennemgået siden første cd.
Jeg har altid syntes at hun synger pragtfuldt, køn er hun også og den nye side af hende, er, HUN skriver sine egne sange og de bliver rost af alle, så vent bare, hun bliver stor, kun 20 år og allerede inviteret til USA for at spille og skrive sange sammen med Paul Overstreet.
Vi havde udlovet 5x2 billetter til Påske Country 2009 Lørdag d 4 April, det var populært.
Vores Amerikanske lotteri er også populært og er udsolgt hver gang, det giver også nogle penge i festudvalgs kassen, lækkert.
Vi ses d 4 April 2009 i Vejgaardhallen.
Påske Country 2008
Rio Grande på Huset (01-03-2008)
Skrevet af Michael Hollænder den 03-04-2008
Ofte er det musikken der er i højsædet, når klubben afholder klubaften på Huset.
Dagen begyndte ikke som den skulle, en ulykke på motorvejen ved Støvring, gjorde at Rio Grande ikke ankom til aftalte tid, men tlf var heldigvis opfundet.
De skulle spille kl 20.00-22.00 og vi kom igang kl 20.05, flot gutter.
De ankom kl 19.15 og skulle først stille udstyr op, kontrolleret kaos på scenen, hylende morsomt, dermed var stilen lagt for aftenen.
Et af medlemmerne af bandet blev hjemme grundet fødsel, dog ikke hans egen, men fruen af huset.
Tilgengæld fik vi forsangeren i Memphis Boulevard, Mark med som ekstra, det viste sig at være en fremragende substitut, hvilken stemme.
Det der gjorde koncerten fremragende var ikke kun musikken, men måden den blev fremført på-højt humør-spilleglæde og den specielle stemning musikerne hyggede sig med hinanden og med publikum.
Sjældent er jeg blevet underholdt så godt og der skalnoget til for at underholde mig.
Det eneste der var lidt negativt, var at der ikke var plads til mig på scenen, 6 mand på scenen var mere end nok.
En varm anbefaling herfra om at , sørg for at gå til Rio Grande koncert næste gang de er i nærheden af jeres by.
Skal jeg stryge lidt malurt i bægeret, vil det være, sorry gutter, Rio Grande skal opleves LIVE, cd-en er kedelig ved siden af jeres Live optræden.
Tak gutter for en god oplevelse.

Formand Mik
Rio Grande på Huset
Frokost Country (03-01-2008)
Skrevet af Michael Hollænder den 08-03-2008
Vejgaardhallen bød på country musik leveret af Muleskinners.
Et pænt antal tilskuere dukkede op og blev ikke skuffet, en humørfyldt trio, som altid.
ca 60 fandt vej til Vejgaardhallen kl 12.00, fik en god frokost som sædvanlig leveret af Vejgaardhallens køkken, KulturVejgaard stod bag dette arrangement, med gratis indgang, dog med buffet til 69 kr.
Klubben har et samarbejde med KulrturVejgaard , og ser det som et friskt initiativ, at KulturVejgaard også laver country musik arrangementer.
gå ind og check deres web
www.kulturvejgaard.dk
SCC festival i Silkeborg (08-10-2007)
Skrevet af Michael Hollænder den 01-09-2007
Vejrudsigten lovede ikke særligt godt weekend vejr, men den 10-11-12 August skulle der altså være country festival i Silkeborg, dårligt vejr eller ej.
Vi(Aase og jeg) ankom med camping-vognen Torsdag d 9, stillede vores telt op,spiste vores aftensmad med en god flaske rødvin, en stjerneklar aften og nat, jo det var en god start.
Efter at have set programmet for festivalen, havde jeg mine tvivl om,hvor mange der ville deltage i årets festival, specielt nordpå var der en general antydning af,at der ikke var så meget at komme efter, meget havde man hørt før, Fredag var det store trækplaster Connie Smith, hun skuffede ikke, nej tværtimod var hun bedre her, end hun var på Djurs for ca 12 år tilbage, stemmen var intakt-livsglæden var der og samspillet med musikere og publikum var der.
Efter at have hørt Bomshel, som sikkert havde fans på festivalen, var det lækkert at høre-nyde og flyde hen til de gamle hits fra Connie Smith.
Jeg fik en snak med Connie på pressemødet, ligesom Bomshel var der, dejlige piger .
Den personlige kontakt jeg fik med Bomshel, ligesom kemien passede mellem os, de skulle ikke nødes til at omtale musik eller andre ting, nej det var nærmere umuligt at stoppe dem-Connie hyggede sig og gik godt i spænd med dem, alt i alt et godt pressemøde.
Lørdag stod nok mest i Joe Sun's tegn, trode man da, men mange vidste ikke at European Highwaymen var Arly-Ove Stoylen og G.Thomas, så havde man købt programmet, læste det igennem, blev man jo glædeligt overrasket, men flere havde nok købt billet, hvis man var klar over at Arly kom.
Lørdagens store hit var helt sikkert uden tvivl European Highwaymen, hvilket show-hvilken stemning-synd for Joe Sun at han kom efter, Joe gjorde det godt, men man fandt aldrig de højder fra Highwaymen showet.
Søndag så jeg frem til Ring of Fire med Peter Caulton i forgrunden og så South Mountain, som altid imponerer, at de så havde en ny cd med, var perfekt.
Et band som overraskede mig 100% var Fistfull of Dollars, et dansk band som tidligere har sendt mig en cd at lytte på, dengang blev den sorteret fra fra min side, men-men, sikkert et show, sikke en omvæltning- sikke en forvandling, nu ved jeg også, at nogen begår sig godt på scenen, andre bedre på cd, men Fistfull of Dollars, skal altså høres LIVE, imponerende drenge, der skal sgu meget til at imponere mig specielt når vi snakker danske bands, men de gjorde det.
Mine bange anelser om at der ikke ville komme mange mennesker til festivalen, tror jeg blev gjort tilskamme, jeg syntes der var mange hele weekenden, måske var det synsbedrag.
At der ikke var så meget at komme efter for mig, var så den side af sagen, man bliver mere kræsen med tiden, jeg syntes stadig at der manglede nogle navne, noget det virkelig sagde, DEM vil jeg høre, men sådant er det vel altid, når vi i klubberne laver show aftener, er der sikkert andre der syntes det samme.
Det var en god og hyggelig festival-en festival hvor der nok manglede store navne-men hvor de der kom, spillede så fuglene sang.
Tak for i år.
SCC festival i Silkeborg
Dry & Dusty på Huset (02-10-2007)
Skrevet af Michael Hollænder den 20-11-2007
d 2 Oktober havde klubben besøg af det danske amatør band Dry & Dusty.
4 mand høj, 4 mand som bruger deres fritid på at spille, 4 mand som lever i tiden omkring 40'erne-50'erne hvor bla filmen Brother where art Thou, som havde George Clooney i hovedrollen og som gav debut til Dan Tyminski, mandolion spiller med sangen Man of Constant Sorrow.
De havde den gamle opstilling, med mikrofoner som de havde den gang-plus de samme sange fra den gang, dog var de ikke vant til at spille elektrisk, så lydstyrken gav et ikke så godt billede af hvad de kunne, med lidt mere øvelse i at spille elektisk, tror jeg på at de kunne blive gode, de var ihvertfald nogle skønne gutter, plus de også var lidt oppe i alderen, hvad jeg absolut ikke syntes er negativt.
Det skal blive spændende at følge deres videre færd, Tak for musikken venner
Dry & Dusty på Huset
Koncert i NNF Huset NRSB d 21 September (21-09-2007)
Skrevet af Michael Hollænder den 25-09-2007
Koncerten med de amerikanske musikere i NNF's lokaler i NRSB d 212 September, blev lidt anderledes end vi have tænkt os.
Planen var at de skulle være på turne i Sverige-Norge og Danmark, Lucas Hoge-Laura Lynne og Chad Audas med band, men de kom aldrig til Sverige og Norge??.
Den danske booker/Promoter tog røven på dem, de så aldrig en krone af de 20.000 US dollars de var blevet lovet og det var pr person.
Kickstart alias Daniel Munk bør fratages bestillingen som promoter, selvom han betaler beløbet, er det uansvarligt at lave kontrakt og slynge de beløb ud som han gjorde til musikerne.
De blev installeret på Sæby Søbad i den periode der var sat af, og de blev fragtet rundt indtil den chauffør som kørte dem(hyret af Daniel) tankede forkert brændstof på bilen, og den sidste uge havde de ingen transport middel, hvis ikke lydmand Niels Ewald havde stillet sig til rådighed med lastbil og privat bil, hele familien blev involveret, selvom han heller ikke havde fået penge af Daniel.
En flot gestus af Niels Ewald og familie, Den dag idag har de stadig ikke fået penge og det er nok tvivlsomt om de får det.
ca 4 uger før have Daniel ringet til mig og spurgt om jeg kunne tænke mig at lave en koncert med amerikanerne, jeg havde mine tvivl om jeg kunne få noget stablet på benene med så kort varsel, jeg kontaktede Laila og Annie som repræsenterer linedansen og de var med på det fra starten, dog visste vi ikke dengang , at det ville blive en velgørenheds koncert, dette gav os kun mere energi til at få folk til at komme og give deres bidrag , både økonomisk og ved at støtte arrangementet på aftenen og jeg vil takke mange gange for den støtte man gav til os og musikerne, selvom musikken ikke lige var den musik man bedst kunne lide, bakkede man op-klappede-købte cd'er- blev der til den bitre ende og jeg ved fra musikerne at de havde den bedste aften på hele turen, Tusind Tak til alle.
En stor Tak til de frivillige som stillede op, bagte kage, hjalp til, selvom de skulle betale entre, Annie lavede mad til 25, det var sgu flot og det smagte godt, hvilket vi fik bevis for da musikerne skulle hjem, de kunne da godt tænke sig at få en DOGGYBAG med hjem.
Selve koncerten blandet med Linedance gik forrygende, hvis ikke vi skulle stoppe kl 24.00, kunne de sikkert have spillet endnu.
Til at gå hjem på tog Matt mikrofonen og takkede alle for at de kom-blev og mest af alt støttede dem , gav dem en god oplevelse, efter at have gået så meget igennem i Danmark.
De er kommet hjem til USA og jeg ønsker alt godt for dem.

Mik
Koncert i NNF Huset  NRSB d 21 September
Carlton Moody og Muleskinners på Huset (04-09-2007)
Skrevet af Michael Hollænder den 08-09-2007
Jeg havde været heldig at kunne arrangere en lille mini turne med Carlton Moody.
www.carltonmoody.com
www.burritodeluxe.com
Den startede på Huset d 4 September, hvor Mule skinners også var indblandet, Moody var ankommet til København d 3, sov der og kørte til Aalborg dagen efter.
Det var meningen at han skulle have været kørt op fra Paris i egen bil, men grundet jobs i USA, blev der ændret lidt på forskellige ting, som gjorde forberedelserne lidt komplicerede, men med positiv indsilling til tingene, fik jeg det løst sammen med arrangører.
Klubbens cafe aften var lidt dyrere end ellers , dog er der altid nogen som siger, KOSTER det så meget, for fanden, kvalitet koster penge-oplevelser koster penge, skal man i biografen koster det nemt 100kr, så hvor er forskellen.
Negativitet kan jeg ikke bruge til noget, kom istedet og sig, NEJ det var sgu godt, alle pengene værd eller det var vel nok en dejlig aften.
Brok er så nemt, nyd livet og de goder vi har og vær lidt positiv.
Carlton Moody spillede første sæt og hvilken lethed og ynde, både synger og spiller han, en ren fornøjelse, det er fint nogen bliver væk, MEN hvor har de dog snydt sig selv for en oplevelse, sange som man efter første gennemlyt synger med på- sange som bla George Strait er ved at plotte sig ind på, han har 2 sange til gennemlytning.
Muleskinners gik på og inviterede Carlton op- en hæsblæsende oplevelse-Top underholdning i verdensklasse-UNIKT, den bedste aften totalt siden vi startede vores cafe aftener, Carlton satte sig bag Henning-Olav og Malthe og så må jeg nok sige den fik hele armen-aldrig har jeg oplevet et så medlevende publikum, ca 50 kom og Tak for det.
Et værdigt punktum for sommeren.
Carlton Moody og Muleskinners på Huset
Arly og Back Beat band på Huset (26-08-2007)
Skrevet af Michael Hollænder den 02-09-2007
Vi havde været heldige med at booke Arly og hans norske band på Huset til Torsdags Træf d 26 August.
Vi havde booket Arly i god tid og havde vi vist at Arly skulle optræde på Aalborg City's amerikaner dage i Juni , og Karolinelund 2 dage efter hinanden, tror jeg nok vi havde valgt en anden, han skulle jo også spille på Silkeborg.
Der er grænser for hvor tit man kører til samme solist på en sommer, slet ikke for at forklejne Arly og band, de gør det så fremragende hver gang, men Danmark er så lille, så det betyder noget.
Vi havde indlogeret dem på Motel Europa i Svenstrup og det vil ikke være sidste gang vi gør det, billigt og godt og de skal jo kun sove.
Ca 200 personer kom til Torsdags træffet, vejrudsigten lovede ikke for godt, sådant var det også sidste gang Arly optrådte i Aalborg i Juni, dog imponerer Arly mig stadig med sin udvikling på og af scenen.
Næste gang vi kommer til at se Arly bliver måske på camping messen i Aalborg i foråret 2008.
Arly og Back Beat band på Huset
Til Bondebal i Vistofte (06-08-2007)
Skrevet af Michael Hollænder den 02-09-2007
På en af vores feriedage, hvor vi lå med campingvognen i Ebeltoft, på Ebeltoft Strandcamping, hvilket varmt kan anbefales.
Via plakater rundt omkring i området fik vi nys om at der ville være country aften i Vistofte, og hvor ligger Vistofte så, jo fra Ebeltoft kører i mod Femmøller-Knebel, der kommer man til en lille landsby,Vistofte hedder den, jo en by det er nærmere nogle huse som ligger tæt.
Det hele foregik i en lade, utroligt hyggeligt-pyntet op, jo den helt rigtige atmosfære var der og også en del mennesker, som havde spist før vi kom.
Gigi & The Farmers og Blue Boots skulle underholde.
Gigi og band var igang da vi kom, en masse på dansegulvet.
Vi mødte ikke mange vi kendte, dog var der enkelte fra SønderJylland og så selvfølgelig Bjarke og Torben, en overraskelse var der dog, de havde fået Kurt fra Misfit Cowboys til at spille bas.
Lydmæssigt var det dog i bund, med kalkede mure uden spor klæde på, gjorde at man skulle være en del beruset for at kunne holde ud at lytte ret langt tid af gangen.
Jeg regnede med at det blev bedre når Blue Boots kom på og volumen blev skruet ned, det hjalp lidt, men igen spiller det ind, at når jeg hører så meget musik og går til så mange koncerter, så kan det virkelig høres når lyden er dårlig, der var endda en lydmand, som egentlig gjorde det meget godt, dog burde lyden været skruet ned, der har vi europæere meget at lære fra amerikanerne, det behøver ikke at være højt for at være godt.
Vi gik efter at have hørt 1 sæt med Blue Boots, så kunne mine ører ikke mere.
Stedet-atmosfæren var i top-lyden kunne man have gjort noget mere ved.
Til Bondebal i Vistofte
Toftum Bjerge country festival (28-07-2007)
Skrevet af Michael Hollænder den 21-08-2007
Lørdag d 28 Juli startede vi bilen, tog campingvognen efter og kørte til Toftum Bjerge ved Struer egnen.
En 1 dags country festival, som blev afholdt for første gang i 2006, men meget kort varsel.
Denne gang blev datoen lagt tidligt og det gav også flere mennesker, arrangøren sagde at der var solgt 1250 billetter, måske er det rigtigt, men der var ikke 1250 tilstede på dagen, måske ca 600-700, nå pyt, der bliver overdrevet alle steder.
På plakaten var John Permenter-Doug Adkins-Scarlett-Arly og Ernest Ray Everett, alle backet af Stars'N Bars.
Ernest Ray meldte afbud grundet en hospitals indlæggelse, med kom Peter Caulton.
Scenen var helt ud til vandet, en dejlig baggrund for publikum, for musikere var det en meget vindblæst scene, da der blæste en pelikan, som også gjorde at et af Salgs- standene blæste af pommern til.
Et dejligt sted, man må håbe at vinden lægger sig en anden gang, det er et perfekt sted, med camping plads tilknyttet.
Gunslingers var med for at hæve stemningen, linedans var der også.
Stars'N Bars arbejdede som vanligt hårdt for føden, kom direkte fra Switzerland, ankom ca 3 timer før de skulle på scenen, Anne som spiller bas i bandet var den der så mest træt ud, en af grundende for det er at hun er gravid og ikke havde sovet meget på fly turen.
En fornøjelse var det at lytte til, dog er lydmanden ikke altid helt oppe på mærkerne, ikke altid fokuseret på harmonier og hvad instrumenter der skal fremhæves ved et country arrangement, det kan blive bedre.
Toftum Bjerge country festival
Moot Davis- feat::: Pete Anderson hos Crazy Horse (06-07-2007)
Skrevet af Michael Hollænder den 07-07-2007
Fredag d 6 Juli havde Crazy Horse Music Club taget chancen med Moot Davis som er et totalt ukendt blad i Europa, det salsbare i dette koncept var at legendariske Pete Anderson var inkluderet i bandet og han gjorde virkelig sit til at trække showet op på et stadie, som gjorde det til en oplevelse.
Crazy Horse havde haft sine overvejelser om de skulle booke ham, men som de sagde, Hvor TIT får du chancen for at booke Pete Anderson i Danmark, nej vel, så godt folk, der bør i tage hatten af for klubben.
Ligesom jeg nævnede i forbindelse med Truck Stop festivalen i Kolding sidst i Juni, hvor er country folket, når der er noget nyt på markedet, et nyt navn, Moot Davis var og er et nyt navn og er man til Hank Williams senior, er man til rock-a-billy, som det lød da Elvis kom frem, er man til country i stil med BR5-49, jamen så kom da ud af skyttegravene, jeg har sagt det før, jeg forstår godt at klubberne ikke gider spilde penge på nye acts og heller ikke på de acts, som spiller overalt i Danmark år efter år, fordi man gider ikke at komme hvis ikke lige frem man kender navnet eller at tingene bliver slået så stort op at de fylder en side i den lokale avis.
Vi har haft og har stadig de samme problemer i Aalborg Country Music Club, er de store navne som Johnny Cash-Waylon-Willie og Dolly ikke nævnt, så gider man ikke at komme, men jeg kan sige at Pete Anderson har haft næsten lige så stor indflydelse på country musikken i form af hans evne som guitar spiller og producer for Dwight Yoakam på stort alle Yoakam's første plader, som de andre store navne har haft, MEN jeg kan kun sige, I GIK GLIP AF NOGET, sublimt guitar spil, dog i et dårligt lyd lokale, men atmosfæren. nostalgien og spille lysten var enorm.
Ivan Johnsen band varmede op i en time for ikke så mange personer, der kom lidt flere da Moot Davis gik på scenen, lyden var stadig et problem.
Maden var fantastisk, priserne på drikkevarer var uhyrlige, servicen var ikke god fra starten, men showet var til UG.
Tak for en god aften.
Moot Davis- feat::: Pete Anderson hos Crazy Horse
American Days i Aalborg (29-06-2007)
Skrevet af Michael Hollænder den 01-07-2007
I forbindelse med 4 Juli festen i Rebild, har Aalborg udviklet konceptet lidt til at festlighederne allerede begynder d 29 Juni, med musik-amerikaner biler-linedans i Aalborgs gader specielt omkring Gammeltorv og Nytorv.
Efter at Karolinelund er kommet ind under Aalborg kommune, er aften showet flyttet derind.
At vejret er uforudsigligt, fik vi sandelig bevis for, da Arly og band optrådte i Karolinelund Fredag aften, var det en blanding af regn og rusk, som uheldigvis afholdt publikum for at være tilskuer til Arly's show og cd-udgivelse.
A Certain Kind hedder Arly's nye cd, som også er indspillet i Nashville, lidt udenfon nemlig Berry Hill hos Sound Control Studios og for 3 gang hos Tom Holland og Mark Moseley.
Men tilbage til Karolinelund, trods vejret og Lydmanden ikke kunne få tingene færdige til 19.45 , men først ca 20.20, som så også gjorde at Arly bestemte sig for at spille til kl 22.00 uden pauser.
Da de kom igang fik man en oplevelse, humør-gode sange og dialog med publikum, en atmosfære som næsten fik solen til at skinne.
En dejlig oplevelse Arly, Tak for det.
Lørdag var vejrguderne mildere stemt, sol og enkelte dråber.
Med start kl ca 10.00 med Gunslingers-Linedans, kl 11.00 gik Gemma Fairweather på scenen med backing tracks og jeg må sige at det gik meget bedre end da Tamra var på, kun med en guitarist, det batter ikke noget.
Gemma med den store stemme og som også beviste at hun kunne danse linedans og synge samtidigt, hvilket fik mange til at bryde ud i spontane klapsalver, fortjent var det også.
Stars'N Bars gik på og varmede op til Doug Adkins, bandet var netop ca 30 minutter før de skulle på scenen ankommet fra Switzerland og havde kun fået 2 timers søvn.
Selv om lyden heller ikke her var optimal fra start, blev det bedre og da Doug Adkins gik på, kom der gang i linedanserne, Aalborg Linedansere havde fået samlet dansere fra store dele af landet, som gjorde sig godt i bybilledet.
Doug er Party manden som simpelthen har det dårligt hvis publikum ikke bliver underholdt.Derefter kom Glenn Rogers med den store stemme som nok overraskede mange, og hvis der var linedansere på gulvet før, blev det ikke mindre nu.
Ernie Ray Everett var sidste mand på scenen , som også fik folk op fra stolene.
Aalborg viste vejen og forhåbentlig kan og vil de lave country i gaderne i 2008 ligeså, publikum var der til det og de der ikke var til country i forvejen, gik nok hjem med en forvisning om at country er mange ting, jeg tror ikke nogen gik hjem med en ubehagelig fornemmelse ,ej heller iriteret over musikken, nej en skøn fornemmelse at Aalborg kan være vært for en country festival i nær fremtid, vi kan kun håbe.
American Days i Aalborg
Truck-Stop Danmark 22-23 Juni 2007 (22-06-2007)
Skrevet af Michael Hollænder den 24-06-2007
En festival, ja jeg siger det lige en gang til, en COUNTRY FESTIVAL, som virkelig sparkede R??.
Synd og skam der ikke kom flere end der gjorde, ca 200 hver dag, måske lidt flere om Lørdagen.
Truck Stop var flyttet til Kolding Ambscene, tæt på Geografisk Have, kun ca 10 km fra afkørsel Kolding Syd, så det var nemt at finde.
Grundet at der ikke var så mange tilskuere, var det nemt at finde en P-plads.
Vi havde taget turen fra Aalborg Fredag efter fyraften(Aase og jeg ), vi nåede lige at høre Mike Bella i 20 minutter og fik os en lille snak efter showet( se under fotos).
Scenen og tilskuer pladserne var opbygget som Silkeborg festivalen, dog var der i Kolding en lille sø bagved scenen.
Dog kunne de ca 200 personer hver aften ikke skabe den stemning som kunne gøre det hele mere optimalt for solisterne, men de der var der, gjorde sit til at det skulle blive en god aften, en anden ting var vejr guderne, de var ikke venligt stemt overfor arrangørerne, stort set det meste af Fredagen stod det ned i stænger, der var lunt.
Lørdag havde de lovet lidt bedre vejr, ihvertfald for de solister som skulle optræde sidst på dagen, men det har da helt sikkert holdt en del væk at man lovede al den regn, iøvrigt var der jo også en anden ting, det var SKT Hans aften om Lørdagen, det havde arrangøren dog taget i betragtning.
Et fantastisk område, som er optimalt til et country arrangement, boder og andet godt til ganen var der også, gode toilet forhold, alt indenfor gå afstand og musikken kunne høres selv om man var på toilettet.
En bet får arrangøren dog, desværre, men jeg håber at Truck-Stop laver et lignende arrangement i 2008, fra min side vil jeg backe det op og det håber jeg også andre vil i større stil end det skete i år.
Vi der var der kan anbefale det-plus at vi ved hvad for et fremragende arrangement i gik glip af.
Jeg spekulerer lidt i, at de der til SCC's festival beklager sig over at der ikke er traditionel country musik nok, hvor var de?????.
Jeg ved også at man selvfølgelig ikke kan deltage i alt, MEN venner, det her var for dårligt-rimelige priser-fremragende country musik-flot lyd-det enste der kunne være bedre var vejret, resten var til et 13 tal.
se under fotos
Truck-Stop Danmark 22-23 Juni 2007
Derrick Mehaffey på besøg (11-06-2007)
Skrevet af Michael Hollænder den 06-12-2007
Irske Derrick Mehaffey og frue var på besøg i klubben d 6 November.
Vi planlagde en klub aften efter det og Huset lagde lokaler til.

Derrick havde bla også optrådt i Pinsekirken(Aalborg) og i Hjørring baptist kirke.
Alle steder var der stort set fuld hus og det er et stykke tid siden at Derrick har solgt så mange cd'er på så få jobs, ca 100 stk på 3 jobs plus senere kom der salg fra de personer som havde været til hans koncerter, de ville have flere cd'er, så alt i alt rammer vi nok ca 120-130 stk---ganske imponerende, taget i betragtning at man siger salget er gået ned på cd'er.
Derrick Mehaffey på besøg
Bjarke Rasmussen på Huset''s cafe (05-06-2007)
Skrevet af Michael Hollænder den 13-06-2007
d 5 Juni var Bjarke Rasmussen på Huset's cafe for at give os i klubben en oplevelse, en hygge oplevelse og en livsbekræftende aften, som det iøvrigt altid er når man er sammen med Bjarke.
Han forstår at hygge omkring sig, få alle med og specielt, at være nærværende.
Bjarke havde denne gang valgt at tage Torben Kock med på steel guitar.
De valgte at komme allerede kl 16.00 for at lave lydprøve og de var måske underligt at der slet ikke var nogen, bortset fra køkken personale og vi vidste heller ikke hvor mange der ville komme, da det jo var en helligdag.
Det endte med at der kom 41 betalende og med det mener jeg jo at alle betaler, selv bestyrelsen i klubben.
Der var varmt i lokalet, men efterhånden glemte man at det var varmt og bare vand-øl gled ind sammen med Huset's forrygende mad, så var alt godt.
Tak for en god aften til Bjarke og Torben.
Bjarke Rasmussen på Huset''s cafe
Line Dance træf i Vejle (19-05-2007)
Skrevet af Michael Hollænder den 23-05-2007
For 8-gang var der Linedance træf i Vejle, nærmere betegnet i Idrættens Hus.
Lidt historie: Det startede i Spøttrup hvor man havde De Spildte Talenter til at spille og ca 280 dansere, så flyttede man til Skærbæk og fik engelske Sean Kenny til at komme og spille.
Siden blev tingene og personerne splittet, så der både var Linedance træf i Skærbæk og i Vejle hvert år og er det stadigt.
Siden har Diamond Jack og Billy Bubba King gæstet Vejle.
I år 2007 var der 1180 personer/dansere til træffet i Vejle og jeg var der som gæst sammen med Aase, min viv.
Billy Bubba King fra England( egentlig er han fra Irland),kom , så og sejrede, han dansede sig ind i folks hjerter med en indlevelse som gør os(mig) buttede personer varme om hjertet, en rødharet irlænder med et fod-arbejde, en sangstemme og en charme som fortryllede alle.
Fredag er der workshop til cd- musik, ligeså Lørdag indtil at Billy Bubba King gik på scenen efter spisningen, efterhånden kender næsten alle hinanden og befinder sig godt i hinandens selskab, specielt når man stiller op på række nede i gå-gaden i Vejle, hvor mange dansere der var ved jeg ikke, men imponerende så det ud og vejret var også med os, trods lidt vind.
Et arrangement som kan anbefales, både for dansere og vedhæng, en social weekend, som er godt for helbredet.
www.linedancetraef.dk
Line Dance træf i Vejle
J.D. Haring og Miss Gitte på Huset (01-05-2007)
Skrevet af Michael Hollænder den 04-05-2007
d 1 Maj optrådte J.D. Haring og Miss Gitte på Huset for ACMC's medlemmer og andre som kom.
Huset's cafe's intime lokale gjorde aftenen til en oplevelse og nok også en overraskende god koncert.
J.D.'s sublime guitarspil og nærværelse gjorde , atpublikum hyggede sig, sang med, deres indlevelse gjorde at ingen gik hjem uden et smil på læben.
Ca 40 personer fik noget godt at spise, fik en cd med hjem og appetit på at komme igen næste gang ACMC og Huset laver cafe aften.
J.D. Haring og Miss Gitte på Huset
Smoky Mountain (05-05-2006)
Skrevet af Kurt Christensen den 22-03-2007
Vi er nu ved at tage afsked med Nashville, og det blev gjort på behørig vis aftenen i forvejen med god mad og drikke, og med afslutning på vores stam bar, ”LEGENDS CORNER”, har vi nu pakket bilerne for at begive os af sted mod vores sidste mål, nemlig Smoky Mountain , et utroligt smukt område, som selv Tarsan måtte forelske sig i, dog ikke at forveksle med en jungle.

Der er afgang KL. 9:00 , så vi finder vej til Road 70, vi har jo en fel mails at tilbagelægge inden målet er nået. Vejen går forbi Falls Creek Fall, hvor vi nød det brusende vandfald, det havde vi ikke oplevet før nu, så igen en god oplevelse, og naturligvis blev der taget billeder og video klip derfra, så vi havde lyden af brusende vand med os hjem.

Vi nåede vores motel ”STONY BROK” hen under aften i byen Gatlingberg, der ligger et pragtfuld sted. Et motel der lige havde det fornødne men ellers udmærket til os. Her skal vi så være de næste tre dage.

Vi fik os fordelt på vores værelser hvor efter vi aftalte at følges ad ned i byen for at spise, og ellers se lidt på lokaliteterne, hvorefter kursen blev sat mod sovstrup, da det havde været en lang og spændende dag.

Næste dag startede vi så på at udforske den store Nationalpark, så ud af byen og ad snoede veje går det opad med brusende vand omkring os, snart til den ene side, snart til den anden, og pludselig er vi oppe og hvilken udsigt der mødte os. Skoven bugtede sig som bølger overalt hvor vi så hen.

Ingen veje kunne vi skimte, alt var bare forårs grønt et betagende syn som kun kan nydes i fulde drag

Nu er i samtidig nået op hvor bjørnene lever, og med de mange mennesker der bevæger sig omkring. Her bliver der også megen affald, så der er naturligvis også skraldespande, men ikke som dem vi kender, nej de er mega robuste for at bjørnene ikke skal tømme dem ud på jorden. De er sikret på en sådan måde at de ikke kan åbne dem, for der er nemlig en lille fiks anordning der gør det umulig for dem.

Jo længere vi når op i bjergene jo mindre tæt er skoven, nærmest noget spredt og meget åben at se på.

På vejen møder vi nogle motor cyklister der som os var på tur, og hvilken kværn af forskellige typer, det var speciel pigerne imponeret af, så de førte sig frem og var ikke til at skyde igennem af bare stolthed da de fik lov at blive fotograferet på dem, men ok for mig for jeg fik da også nogle billeder i kassen.

Efter endnu en god og oplevelsesrig dag vendte vi tilbage til Gatlingberg hvor vi vanlig vis besigtigede byen og fik noget godt at spise.

Næste dag var det ose dag i byen man kunne gøre som man lystede , og hen ad middags tid var det igen tid at finde et hyggeligt sted at spise,(det gør vi jo et par gange i døgnet) Vi fandt et godt sted et bord lige ud mod floden hvor lyden af vandet brød stilheden, rigtig hyggeligt.

Der blev bestilt noget forskelligt, så Poul Erik og jeg skulle have pitza, men kun en af de små, fa godav do, alt er jo stort her så også pitzaerne. En lille her svarer til en familie pitza i Danmark, så vi fik hver sin, og velbekomme, det blev til en ½ for mit vedkommende og Poul Erik en lille bid mere, så vi fik resten med os hjem.

Om eftermiddagen var vi nogle der tog en tur med byens svævebane, det var en rigtig dejligt at prøve, og hvilken udsigt der var ud over byen og omegn, flot flot. Der blev handlet og råhygget, hvorefter turen igen gik ned til byen. Vi oplevede også at se nogle FEDE biler store som små i mange afstøbninger, flotte farver og god lyd af noget der lød som V8 motor.

Efter endnu en god og begivenhedsrig dag er det tid at sige godnat.

Kl. er 9:00

Der er spist morgenmad, vi er samlet og klar til endnu en dag med nye oplevelser.

Ud i det skønne land og ind til en lille by hvor vi finder en gammel men hyggelig forretning med , jeg siger jer ,mange tusinde ting når lige dit blik farer rundt i hele butikken. Om det lige var der vi mødte en bjørn på åben plads skal jeg ikke påstå, men bare rolig, den var død men udstoppet, godt forpjusket og ikke lige fra i går, men den var der trods alt.

Af andre butikker skal nævnes en med indianer ting som var lavet af disse mennesker, mange flotte ting, så endnu en god grund til for dig der er i tvivl om hvor vidt det er noget, det er det da.

Butikker med lige det tøj eller støvler, hatte der bare siger spar to til din person.

Nå men vi må ud i naturen, til brusende vandmasser , store træer ,åbne vidder og eksemplarer af den tids huse som var opført i, ja naturligvis træ og tætnet med en form for ler. For enden af huset var pejsen med skorstenen bygget på. Det var for det meste et stort rum, men i en gammel landsby var der huse med flere rum. Her så vi også en mølle drevet af vand der blev ledt dertil via en lang kanal bygget i træ. Men jeg kunne jo blive ved med at finde ting som jeg har oplevet, med dyr, planter m/m , så jeg giver jer lige en veb adresse hvor i kan finde alt dette som jeg undlader at fortælle jer om. Her er så adressen. www.SmokiesStore.org så fortsat god fornøjelse.Efter en god og lang dag er vi tilbage på vores motel, hvor vi om aftenen skulle opleve et country show. COUNTRY TONITE Heatre Show. Det var med fest og farver, gode dansere og mange gode sange, fulgt op af et lysshow der matshede til den pågældende optræden. To festlige timer der blev optaget på vhs bånd som vi kunne købe med hjem. VHS bånd, ja men det var det Amerikanske system, så lidt lang i ansigtet kom det med hjem, men heldigvis fik jeg det overspillet til en CD af en Niels Fra Gl. Ry kendte lidt til, så det var rigtig dejligt.

Kunne du tænke dig at vide mere så får du veb. Adressen her. www.countrytonitepf.com så endnu en gang god fornøjelse.Vi nærmer os afslutningen på denne spændende og oplevelsesrige tur.

Den sidste dag i Tennessee i byen Gatlingberg som jeg nok ikke fik set det hele af.

Vi osede rundt, købte de sidste ting, for til sidst at slutte af med fælles spisning på et hyggeligt sted ved navn ALAMO med god mad og råhygge. Vi havde samlet sammen til en gave som Erling Fihl, vores rejseleder skulle have, det blev en fin og handi en. Lidt vemodigt men sandt er det sidste aften, så ikke for sent i seng i hvert fald for nogle. Der skulle jo pakkes så vi var klar ved bilerne KL 8:30 og med afgang KL. ca. 9:00, så efter nogen besvær blev bilerne klar og vi kunne komme af sted mod Atlanta lufthavnen.

Der var nok at se på under vejs landskaber, huse, store biler, og min santen om der ikke kom en luft- balong til syne da vi var ved at nærme os Atlanta. Et andet sted var de ved at udvide motorvejen, og på de høje skrænter gig der mænd og lagde en form for net ud, sandsynligvis for at holde på jorden så den ikke skred ned igen, og på de der var færdige var der sandsynlig sået græs for at forstærke det.

Atlanta Airport var en realitet vi var fremme. Vi gjorde holdt for at få folk og bagage ud i sikkerhed, hvorefter de to af bilerne skulle afleveres ved ”AVIS”. Da alle var samlet kunne hele menaseriet begynde forfra som det vi startede hjemmefra.

Jeg skal skåne jer for de mange detaljer der også fulgte med på hjemturen.

Men vi kom i luften og foran os var der de mange timer, som egentlig ikke for mig føltes lang, trods du ikke gør andet end at hygge sig med de andre, sove/blunde, se film, spise et par gange eller tre, og bevæge dig lidt rundt, og betragte dine med passagerer.

Da vi nærmede os Amsterdam skulle der lige tages nogle billeder ud gennem vinduet, det er sjovt at have bagefter, for man kan se en hel del på dem når det kommer i P C eren og får det tæt på.

Igen igennem tolden for så at komme over i det fly der skulle bære os det sidste stykke til Billund lufthavn. Der var det nu helt afgørende for om dette endte lykkeligt, ville vi blive bedt om at åbne kufferterne eller hva?, det blev det sidste så det fik en lykkelig udgang. Der kunne jo for nogle være lidt rigeligt med af ”gaver” til dem der hjemme.

Nu måtte der uvægerligt tages afsked og fotograferes, og udveksles adresser og knus som tak for 14 dejlige dage i det Guds eget land som man siger.Hermed en stor TAK til alle deltagere, og ikke mindst til Erling Fihl der førte os sikkert igennem hele turen.

En særlig TAK til de der måtte trækkes med undertegnede i ti dage. For mig var det en stor fornøjelse. Tak

Med dette blev det enden på en uforglemmelig tur som jeg varmt kan anbefale andre at gøre.Håber det har været ulejligheden værd at have ofret tid på dette.

Tak for denne gang.

Kurt Christensen

Medlem af

Aalborg Country Music Club
USA tur / ved Kurt Christensen (26-04-2006)
Skrevet af Kurt Christensen den 22-03-2007
Vi var 16 personer tilmeldt turen (9 fra Esbjerg, 2 fra Hedensted, 2 fra Gl. Ry, 2 fra Biersted i Nordjylland, samt Erling fra Skive


Efter et ½ år `s ventetid blev det endelig tid at få pakket kufferten. Med 3 ugers ferie foran, var det en glædens og forventningens dag den 25 April 2006,14 dage i total fremmede omgivelser ,fremmede mennesker omkring sig, hvor spændende.

Helt fremmede var to af dem dog ikke, Poul Erik og Erling kendte jeg i forvejen.

Poul Erik og jeg (Kurt), havde aftalt at køre hjemme fra kl. ca 05:30, da vi skulle køre til Billund og tjekke ind kl. 9:00


Vi fik sat kursen mod syd på motorvejen videre over Viborg da det er mere roligt den vej over. Undervejs fik vi kaffe og boller med pålæg og ost som Solveig havde smurt til os. Det gjorde godt, for hvornår ville vi få noget igen, på flyet til Amstadam eller på flyet over den store dam.

Vi nåede Billund lufthavn i god tid, og efterhånden blev vi samlet med dem fra Esbjerg - Hedensted og Gl. Ry, og naturligvis Erling som jo var vores primusmotor på denne tur.

Tiden nærmede sig og vi måtte tjekke ind. det er naturligvis for vores alles skyld at der gåes så grundigt til værks, men alt hvad der hedder ting i metal blev lagt i en plast bakke, ja selv ens cowboy støvler røg der op i. Det går trægt men omsider kan man påmontere sig diverse løse dele igen og det gentager sig i hver lufthavn. Et godt råd, lad alt der bare lugter af metal, læg det i din kuffert så sparer du dig selv og andre for meget. En bekvem og let påklædning såsom kjortel og sendaler vil gøre det virkelig nemt at overskue for det kære personale.

Så er det bare videre til flyet, for det venter jo ikke på en vel? Så bare ase af sted til målet er nået,og husk lige vi er jo mange der skal følges ad, ja ja da.

Det gør skam ikke noget at vi skal vente ved og i flyet, nej da, for vi er jo kun kunder ikk.

Nå men vi er langt om længe nået i luften i Amstadam og på vej til det det handlede om, og det er bare skønt.En luftbus af de større 747, en kabine man kunne røre sig i altså gå sig en lille tur på gang dy lang, vippe sædet lidt tilbage hvis du lige skal have dig en lur.

Comfort ja mon ikke, maden serveres skam ved en, og drikkevarer, øl –vin og vand, jo jo der mangler skam ikke noget.


8 timer er skam længe at hænge der oppe, men så er der service igen, der vises film, og der udleveres øre telefoner, smart ikk, så for styrer filmen jo heller ikke andre. De er også flinke til at komme med drikkevarer med jævne mellemrum, så vi ikke svinder ind og måske bliver dårlig.

Nå men vi skal vel også til at nå jorden og få gjort en god landing i Memphis Tennessee, så det gør vi så.

Der er i mellemtiden blevet mørkt da vi lander KL. ca. 22:00, og som de fleste ved, tager det igen tid at komme videre, så langt om længe efter det store ind tjek, som tidligere beskrevet, venter vi på vores kufferter, men det er ikke det eneste, for en fra vores gruppe har vrøvl med sit pas, da hun ikke har fået det tjekket inden afrejsen angående noget med at være fra et nabo land men bor i Danmark.

Vi skulle nu ud for at finde bussen der skulle fragte os videre til AVIS biludlejning, hvor vi skulle have udleveret tre 6 personers biler til brug i de 14 dage vi skulle være der.Vi er nu i Memphis Tennessee.

Der er blevet aften og klokken er omkring 10, vejret er tørt og varm men der lyner og torden i det fjerne.Som tidligere fortalt skal vi nu med en lufthavns bus ud til AVIS biludlejning for at få udleveret de tre bestilte Chevrolet 6 personers biler, igen tager det en del tid at få dem udleveret da der skal underskrives papirer, selvfølgelig skal der det, og desuden skal der påføres navne på NR. 2 chaufføren til hver bil. Der kræves desuden et speciel tillægs kort til brug i USA.

Langt om længe kunne vi få os fordelt i bilerne, og praktisk nok blev de der skulle fortsætte en uge længere sat i samme bil. Så blev bilerne pakket og stå sin prøve, for ikke nok med at det skulle være der nu, men vi skulle jo også tænke på at der blev en hjemtur med diverse købte ting.

Det lykkedes os så videre til hotellet, hvor vi fik udleveret nøgler til vore værelser, hov nøgler, nej det var det nu ikke, for det var et kort med dørens gode, så det måtte stå sin prøve, og det lykkedes da også at komme ind.

Det var virkelig et dejligt værelse, Poul Erik og jeg fik hver sin store seng, god plads til at vende sig i uden at risikere at falde ud.

Nå men langt om længe kunne vi gøre os klar til at gå i seng, for vi var virkelig trætte efter de mange timer og strabadser. Der var desuden air condition , så det var til at sove.Næste morgen på første dagen af vores drømme rejse,op at gøre os klar til dagens udfordringer, morgenmad ??, uden at gå i detaljer var det just ikke det vi forstår ved det, når vi plejer at få noget der lægger en god bund såsom rugbrød m/m, men sødlige brød, æg muffies samt vafler m/m dog var der kaffe, te, og mælk og diverse juicer.Der kaldes til samling for nu drejer det sig om det vi også er kommet for at opleve nemlig

The KING of Rocken Roll

ELVIS PRESLEY

Og alt det han stod for I musikkens verden.

Turen går simpelthen til SUN studie, det er STEDET hvor det hele startede, og i dag bære præg af at være blevet brugt flittigt i gennem tiden, med mange andre kendte som mange nok er bekendt med.

Du kommer ind i SUN studie i en butik hvor der sælges mange ting som har relation til musikken.

En lille plads med få bænke og borde kan benyttes for at hygge dig med den juke box, som i øvrigt ligner den originale model.

Jeg bliver nød til ikke at gå detaljer, det skal simpelthen opleves. Men vi går lige en tur oven på for at høre meget om Elvis, den unge dame kan bare det der med Elvis, for der er meget at tage vare på. Der måtte ikke filmes der fra, ærgerligt nok.

Vi tager nu til

GRACE LAND

Se i øvrigt på www.elvis.com og suppler herfra.

Det er et fantastisk stort sted, man kniber sig i armen over alt det der er foregået i de mange år. Souvenir butikker er der op til flere af hvor du kommer frem, utrolig fantasi er der lagt i de ting du kan købe.

Ved indgangen til Graceland møder du naturligvis et skilt som byder dig velkommen, fortsætter så for dernæst at finde ud af hvor du vil begynde, prøver via kort at få lidt system i det.

Hvad mere naturligt er det at starte med det store hus hvor Elvis boede, hovedindgangen bliver overvåget af ”vagter,” dels for at se at alt går rigtigt til og dels for at hjælpe folk tilrette. Indenfor ser man stuerne, køkken i al dens luksus.

Der holdes øje med at ingen rører noget, og hvert rum er skærmet af med flotte tykke tove, men der er ikke sort skærm for øjnene, så bare sug til dig,

og det gjorde vi rigtignok også. Første salen var der ikke adgang til, der var soveværelse, garderobe og badeværelse.

Vi går videre til de tilstødende gemakker såsom udhuse til forskellige formål videre udenfor til det store grønne område med nymalet hegn i træ, hvor nogle få heste går rundt og græsser, og med et udhus at gå i ly ved. Videre frem kommer vi nu til den del af huset hvor der er adgang til svimming pulen der ligner et ottetal, flot og rent står det med det blå / grønne vand lige til at benytte.

Vi er nu nået til den del som fortæller hvor meget Elvis er elsket og savnet af dels de nærmeste, og den verden som han var så stor en del af, nemlig mindepladerne (gravstederne).De er dels omkranset af et lavt smedejerns hegn, og der var opsatser med flotte kunstige blomster, brede bånd med navne på. Mindepladerne over hans forældre samt egen, var store flade blankpoleret sten med guld tekst.

Der var fire af slagsen.

Elvis Aaron Presley Jan 8. 1935 – august 16.-1977 (42år)

Vernon Elvis Presley April 10- 1916 – juni 26 – 1979 (63 år )

Gladys love Smith Presley April 25 – 1912 –august 14 – 1958 (46 år )

Minie Mae Presley June 17 1890 – Maj 8 – 1980.

Dette syntes jeg ville være en god ting at fortælle jer der ikke lige kan få det slået op.Men nu til de mange plader der gjorde det mulig at nå så langt for Elvis, det at han virkelig kunne synge, gjorde det noget nemmere at komme frem med det der ville vise sig i den grad at tænde især ungdommen, men så sandelig også mange andre alders grupper. Vi slentrer fra rum til rum, ad smalle gange hvor alle sølv /guld og platin plader er indrammet med avords af en hver art, og ind i fem meter høj haal hvor mange af Elvis dragter er indkapslet i glasmontre. Mange af hans instrumenter var også at finde rundt omkring. Op og ned af væggene er der LP – er`, det fortæller alt.

Alt hvad han havde haft af personlige tilbehør såsom våben og ringe og ure m/m var at finde i montre. Så har vi de to jetfly som var indrettet som mindre lejligheder, der manglede heller ikke noget der. Så tilde mange biler, store biler, lukkede og åbne, mange farver såsom pink, creme, sort, holder her, dette kan simpel hen ikke beskrives, dette skal ses, så kære læsere få gang i spare runden og giv jer denne oplevelse så vidt dette er muligt.

Med dette er denne del af turen ved at tage sin afslutning, håber ikke at det har kedet jer for meget. Jeg vil afslutte denne del med at fortælle at vi naturligvis var en tur nede ved Misisippi floden, men vi så ingen gamle floddampere som vi alle kender fra film.

Håber i har lyst til at læse videre i næste nr. Det vil handle om en af Country musikkens højborge nemlig Nashville

PS. Vær opmærksom på vores hjemmeside der vil på et tidspunkt blive vist billeder fra denne tur.

www.countrymusicclub.dkVelkommen tilbage.

Det er nu blevet den 27-04-06

Så var det bare on the road again, NR.40 mod Nashville, sikke det gik med dejlig natur, egentlig kan det nogle steder godt minde om den danske, meget kuperet, grønne marker op mod noget skov. Deres gårde og huse minder bare ikke om vores, det er ligesom en lidt anden byggestil, desuden er der heller ikke mange der har haver som os, kun i meget lille grad, men de fleste steder med græs helt op til huset.

Vi følger bare vejen mod Nashville, via Jackson Carl Perkins restaurant og videre ad den flotte Natchez Trace Parkway, og med ankomst til vores hotel KL. ca 20:00.

Så må vi til at indtage vore værelser, og gøre os klar til at finde os et sted at spise. Det blev et sted vi lige kunne gå over til.

Vi blev bænket og der blev bestilt mad, og sikken en prøvelse, så med det knebne forståelse af menukortet, blev det til noget på må og få, altså som at vinde i lotteriet, om du kunne lide det.

Men vi blev da mætte og kunne gå tilbage til hotellet for at få pakket ud, da vi jo skulle være der en uges tid.

Næste dag tog vi så af sted ind til den berømte by som vi havde hørt at mange country musikere helst tog til for at forsøge sig at nå berømmelsens tinde, men det er ikke altid så lige en sag at slå igennem, da de er mange om budet, og helst skal du være forholdsvis ung for at pladeselskaberne vil høre på dig. Blandt andet var det ikke et sted for Paul & Helen Mateki fra Texas, (som mange jo nok kender), da de nu er i en moden alder.

Vi kørte til Downtown Nashville for at ose, købe ind og se det meget anderledes bybillede end vi er vandt til. Vi fandt da også en p-plads, og så gik jagten på country musik af en hver art. Jeg skal hilse at sige at det kan der gå rigtig megen tid med, og det gjorde det. Vi aftalte et klokkeslæt om hvor vi skulle samles for derefter at finde et sted at spise.

På en sådan tur i Nashville og omegn oplever du så meget og får så mange input at det er svært at gengive andet end de store ting, såsom D. 29-04 lørdag en aften i Grand Ole Opry, og siden ud at spise på Nashville Palas, og med mulighed for en dans (linedans) til gode country rytmer.

At komme til Grand Ole Opry er virkelig stort. En bygning der rummer en sal som jeg ikke har set magen til eller drømt om. Der er bare højt ned når som vi sad på balkonen øverst oppe, desuden var der storskærme til hver side så vi der sad så højt kunne se hvem der var på senen, og igen en storskærm bag ved over kunstnerne. Så set oppe fra hvor vi sad, var det som se dem på størrelse a ca. 5 cm. høje. Lyden, den var bare perfekt, det lød bare rigtig godt. Et helt igennem unikt sted, og en oplevelse for livet. Så efter den oplevelse tog vi til før nævnte Nashville Palace hvor vi spi-ste og rigtig råhyggede os. Så efter en god og lang dag, var det hjem og i køjen.

Så blev der søndag og vi skulle i kirke til kl 10:00.- 11:30 nemlig til Nashville Cowboy Church hvor vi skulle høre Karree J Phillips synge.

Det var på en måde mere afslappet men dog højtideligt idet der var flere country kunstnere der bidrog med sang, og pastor Harry stod for prædiken.

Dr. Harry Yates & Joanne Cash Yates , og lyder Joanne bekendt har i ret, da det er Johnny Cash`s søster og gift med Harry der også er kirkens præst og grundlægger. Det blev da også til at blive fotograferet sammen med Joanne.

I forbindelse med kirken var der ved siden af, var der en butik ”Ernst Tubb Record Shop” hvor der handledes med musik, country-gospel m/m.

Ernst Tubb`s tur bus var også i butikken hvor man kunne bese den indvendig, og ved siden af bussen var der en statue i fuld størrelse.

Efter kirketiden blev der lejlighed til at hilse på Karree J Phillips og Savanna Rose Karree`s datter på godt tre år og få afleveret de medbragte gaver fra nogle af vennerne i Danmark. Vi kom senere ud til Karree´s hobby farm.

Men fra kirken til Opryland Hotel som var en hel lille by, under en enorm glas klokke. Der var vandløb, gader med butikker der handlede med alt mulige ting, og som navnet siger, kan man leje sig ind og bo der som på et hvilken som helst hotel.

Dagen sluttede i Downtown hvor vi spiste og gik på spillesteder. Det skal nu nævnes at stam værts- huset for os var ”LEGENTS CORNER”, det var stedet hvor vi nød øllet og musikken. Der var naturligvis mange andre steder vi besøgte.

Det er blevet mandag d. 1 maj og turen går i dag til ud til Mammoth Cave National park Kentucky, en underjordisk hule, meget stor og meget dyb skabt af vand gennem mange tusinde år.

Da vi nåede der ud skulle vi have billetter, ok med det, men du måtte ikke have bagage med, så tilbage til bilen igen med det. Så kørte vi i busser ud til indgangen der lå inde i skoven. Nedstigningen foregik ad en jerntrappe dybt ned i jorden og man tænker hvor ender vi, men rolig alt er som det skal være. Vi nåede bunden, mørke og en konstant temperatur på 8grader. Vi blev ført ad snoede fastlagte stier op og ned til dybe slugter og høje hvælvede lofter hvorfra der hænger noget der minder om drøbler, alt sammen belyst med store lamper.

Der var naturligvis en guide + en som havde opsyn med stedet. Vi oplevede total mørke da de slukkede lyset, dernæst total stilhed, du hørte næsten dit hjerte banke, og sådan må det føles at være både døv og blind. Men vi fik lys igen og fortsatte rundvisningen og kom da også op til overfladen igen til lyset og lydene, det var dejligt,

men også en stor oplevelse rigere.

Se desuden på www.nps.gov/maca

Vi fortsatte dagen med at besøge butikker, og uha hvor var det helt vildt mange dejlige ting og som kriblede i mangen fingre for at eje dem.

Men vi må jo videre for til sidst at ende i Downtown om aftenen.

2. Maj.

Det var planen at vi skulle hilse på Tommy Cash, men han kunne ikke nå at hilse på os alligevel, så vi havde pludselig god tid til at ose rundt på noget andet indtil vi om efter middagen skulle ud til Paul Alan Coons ,der havde inviteret os alle 16 personer til en lille sammenkomst. Vi måbede noget da vi så hvad mor Lis havde lavet af mad til alle os + 8 andre altså 24 maver at mætte. Det havde taget to dage at tilberede alt dette for vores skyld.

Efter spisningen blev vi underholdt af T.J Christian, Paul Alan, Pat Roden og Tom Holland i en skøn forening med sang og musik. Så STOR TAK til alle der bidrog til 5 timers råhygge.

Det var med megen vemod at skulle tage afsked med dem igen vel vidende at det måske var sidste gang man kom til dem og uden garanti for at vi ville ses igen. Men der kan da heldigvis skrives til hinanden.

Med dette vil jeg stoppe for denne gang, men vender tilbage i næste nummer hvor i kommer en tur ud i Smoky Mountain Naturpark